Schaffer Architects

                                                      עיצוב פנים

הדירה הכתומה 

 

הדירה תוכננה מחדש ושופצה במסגרת תמ"א 38, עבור רווק הרפתקני ונועז. 
הצבע הכתום, אשר נבחר לשלוט בחללים הציבוריים של הדירה, משרה תחושת רעננות והרפתקנות, המשתלבת בטבעיות עם החמימות הביתית המתקבלת מצבעי האדמה שנבחרו לריהוט המשלים במטבח ובסלון. 

צילום: שי אפשטיין

לוח הסלון המגנטי 

 

עבור קיר הסלון תוכנן במיוחד לוח דקורטיבי-מגנטי, אליו ממוגנטים המדפים וגופי התאורה, כך שניתן יהיה לשנות את מיקומם במהלך הזמן, ולאפשר לדייר לקחת חלק פעיל בעיצוב ביתו. 

דירה במרכז תל אביב

 

תכנון מחדש ועיצוב פנים לדירה בבניין שעבר תמ"א 38 בלב תל אביב.

לחלונות הגדולים שנפתחו והורחבו בכל חללי הדירה, נבחרו פרופילים שחורים ודומיננטיים המאפשרים כניסה של אור טבעי ורך פנימה.

בחירה של צבעים עמוקים ומרגיעים המשתלבים בהרמוניה עם הצמחייה הירוקה הנשקפת מכל חלונות הבית מייצרים תחושה טבעית וזורמת בין הפנים לחוץ.

ריהוט והלבשת הבית: יונית שטרן

צילום: שירן כרמל 

 
 

דירה במרכז תל אביב

 

דירה שעברה שיפוץ כללי ועיצוב מחדש במסגרת תמ"א 38, עבור זוג הורים, ילד מתבגר ושני ילדים קטנים. 

תכנון החללים בבית נעשה מתוך רצון לייצר מרחב מעוצב ונעים, ויחד עם זאת פרקטי ונוח שיתאים לאורח החיים הפעיל של משפחה.
העיצוב משלב פריטים ורהיטים שאספו בני הזוג במשך השנים ממקומות שונים בהם חיו בארץ ובעולם, יחד עם פריטים מעוצבים בסגנון עכשווי. 

עיצוב פנים, ריהוט והלבשת הבית: שפר אדריכלים

צילום: שירן כרמל 

קיר הכניסה

בכניסה לדירה תוכנן קיר ייחודי המכיל ארונות ומדפים המשמשים לאכסון ולהצגת אוסף פריטי אומנות שנאספו מרחבי העולם על ידי בעלת הבית.

חדרי הילדים

בחדרי הילדים תוכננו רהיטים ייחודיים אשר נבנו בשיתוף עם נגר-אמן.

בחדרם של הילדים הקטנים הוגבהה אחת המיטות על מנת לייצר מתחתיה חלל למשחקים ואחסון ובכך להגדיל את המרחב.

בחדרו של הנער המתבגר תוכנן מרחב למידה גדול ונוח. לאחד הקירות נבחר הדפס אשר מוסיף עומק וייחודיות לחלל החדר ונבחר בשיתוף פעולה עם הנער.